JARO Administraties

Wij zijn een landelijk werkend administratiekantoor met vestigingen in Groenekan en Almere-Buiten.

JARO administraties is ontstaan uit de samenwerking van twee administratiekantoren in de omgeving van Hoofddorp. Beide kantoren hadden behoefte aan groei in een andere regio en hebben daarom de handen ineen geslagen.

JARO Administraties kan u helpen met alle zaken omtrent uw (bedrijfs)administratie. Hierbij kunt u denken aan een periodieke controle van de administratie die u zelf online geboekt heeft, maar u kunt ook maandelijks de administratie compleet uit handen geven.

WIj kunnen ook uw belastingaangiftes, jaarrekening en loonadministratie verzorgen. Het maakt ons niet uit of u een groot of klein bedrijf heeft, wij helpen u graag.

Ook voor uw privé aangifte inkomstenbelasting, voorlopige teruggaaf of aanvraag toeslagen kunt u bij ons terecht.

Achterstand in uw administratie?

Ook als u een achterstand heeft, dan weten wij deze vlot weg te werken. Wij gaan hierbij systematisch te werk en in goed overleg met u en de belastingdienst zullen we werken aan de achterstand, maar ook aan de huidige administratie. De belastingdienst hanteert de vuistregel dat een betalingsafspraak veelal mogelijk is, zolang de huidige en nieuwe verplichtingen maar worden nagekomen.

Heeft u nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben, of behoefte hebben aan een vrijblijvende kennismaking, dan kunt u altijd Contact met ons opnemen.

jaro

HOOFDVESTIGING

JARO Administraties
Groenekanseweg 246T
3737 AL Groenekan
030 711 6152
groenekan@jaroadministraties.nl
KvK 56859147

NEVENVESTIGING

JARO Administraties
Bolderweg 2
1332 AT Almere
036 845 0084
almere@jaroadministraties.nl