Hulp bij uw btw aangifte

BTW AANGIFTE

De btw aangifte komt elk kwartaal of elke maand terug. Mocht u er niet uit komen, of er geen tijd voor hebben? Schroom dan niet om ons te bellen. Wij helpen u graag.

Afhankelijk van uw situatie en locatie kunnen wij u vragen om de gegevens op te sturen per post of email. In die gevallen zullen wij eerst uw aangifte verwerken en daarna met alle plezier een afspraak maken voor een kennismaking. Wanneer u contact met ons opneemt voor de aangifte, dan vertellen wij u meteen wat wij allemaal nodig hebben en weet u binnen 2 uur wat de kosten zullen zijn. In die tijd kunt u de benodigde gegevens verzamelen en verzendklaar maken. Wanneer wij per email uw akkoord hebben ontvangen, plannen wij de werkzaamheden in en kunnen we meteen aan de slag op het moment dat uw gegevens bij ons binnen komen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om eerst een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar wij kunnen ook naar u toe komen.

HOE KUNT U ONS BEREIKEN ?

Kantoor Groenekan, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon naar 030 711 61 52.
Kantoor Almere, per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon naar 036 845 00 84.

jaro

HOOFDVESTIGING

JARO Administraties
Groenekanseweg 246T
3737 AL Groenekan
030 711 6152
groenekan@jaroadministraties.nl
KvK 56859147

NEVENVESTIGING

JARO Administraties
Bolderweg 2
1332 AT Almere
036 845 0084
almere@jaroadministraties.nl